GMB Ginseng Coffee


Volgens de traditionele Chinese/Koreaanse geneeskunde genereert Panax Ginseng jonge energie, verbetert de bloedcirculatie, vermeerdert de aanmaak van bloedcellen, revitalizeert en helpt bij herstel van zwakheid na ziekte, en stimuleert het lichaam.
 1. Energie:
  Ginseng bouwt energie op in het lichaam en tegelijkertijd verbetert hij de gezondheid en verhoogt hij vitaliteit. Het is een constructief proces om voedsel af te breken en om te zetten in natuurlijke suikers die eenvoudig kunnen worden opgenomen door de lichaamscellen.
 2. Gemoedstoestand:
  Regelmatig gebruik van Ginseng maakt u minder stress-gevoelig. Ginseng helpt bij mentale druk en inspanning, examenspanning of wanneer een rusteloos gevoel de kop opsteekt.
 3. Mentale energie:
  Ginseng houdt de geest helder, stimuleert nauwkeurigheid en het bewustzijn met als resultaat dat er minder fouten worden gemaakt op het werk en betere studieresultaten worden behaald. In het algemeen wordt je er actiever en optimischer van.
 4. Gezondheid:
  De normale functie van de nieren is het zuiveren van bloed. De natuurlijke voordelen van vele kruiden, o.a. Ginseng, bieden de mogelijkheid het bloed te zuiveren. Vanwege de lucht-, water- en voedingsverontreiniging kunnen uw nieren alle hulp gebruiken.
 5. Spijsvertering:
  Van oorsprong wordt Ginseng gebruikt om de spijsvertering te ondersteunen.
 6. Hart:
  Ginseng is gunstig voor het behoud van een gezonde bloeddruk.
 7. Suikerspiegel:
  Ginseng helpt het lichaam een stabiele suikerspiegel te behouden.
Ginseng zorgt voor harmonie en balans in het lichaam en voor een goede gezondheid
GinsengEnglish | Nederlands | Français | Deutsch | EspañolAll rights reserved to GMB Ginseng Coffee & JK